Om oss, about us, hieman meistä

Suomi Finland- snö/snow/lunta
Suomi Finland- snö/snow/lunta

Om oss

Om man ska ens försöka förstå varför vi alla är så glada när våren kommer så måste man förstå att under stora delar av året kan det se ut exakt så här. Så om vi nu verkar lite konstiga eller knäppa under den här årstiden, försök då och förstå oss… Nu har vi hela den ljuva årstiden framför oss.

About us

If you want to even try to understand why we all are so happy when spring comes, you have to understand that a great part of the year it can look exactly like this. So if we seem a little strange or weird during this time of year, try to understand us… Now we have all have the sweet season ahead.

Hieman meistä

Jos haluaa edes yrittää ymmärtää, miksi me kaikki olemme niin onnellisia, kun kevät koittaa, on ymmärrettävä, että suurin osa vuodesta voi näyttää tältä. Jos olemme hieman outoja tai omituisia tähän aikaan vuodesta, yrittäkää ymmärtää…Paras vuodenaika on vielä tulossa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.